Avondvierdaagse
Avondvierdaagse 2017

16, 17, 18 en 19 mei


Beste wandelaars,

Het is bijna zover. Morgen zullen een heleboel enthousiaste wandelaars meedoen met de derde editie Avondvierdaagse in en om Luttelgeest. Hieronder vinden jullie een schema van de tijden en startpunten.

dag tijd  startpunt
dinsdag aanvang - 17.45
start - 18.00
Tonego
Sportstraat 30
woensdag aanvang - 17.45
start - 18.00
Kuinderbos
Hopweg 21
donderdag aanvang - 17.45
start - 18.00
Wellerwaard
Friese Pad
vrijdag 5km
aanvang - 17.45
start - 18.00
10km
aanvang - 17.15
start - 17.30
Tonego
Sportstraat 30

 
Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar het startpunt. Alle wandelaars zijn verplicht zich aan- en af te melden bij de desbetreffende supervisors.

Vergeet niet goed gesloten schoeisel te dragen. Het is ook aan te raden een lange broek en lange mouwen te dragen op woensdag en donderdag i.v.m. beestjes. Bij regen verzoeken we jullie geen paraplu’s mee te nemen maar regenjassen of poncho’s deze i.v.m. de veiligheid.

Iedere avond krijgt iedereen iets te drinken en ook iets lekkers! Dus het liefst niet te veel snoep mee voor onderweg en kies voor gezonde snacks. Afval niet onderweg langs de route weggooien, maar bewaren om later in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien.

Omdat de groepen van de basisscholen best groot zijn, zijn er nog een aantal regels waar de kinderen zich aan moeten houden.

  • We luisteren naar de leiding.
  • Er wordt géén gebruik gemaakt van mobiele telefoons tijdens de Avondvierdaagse. Als er echt gebeld moet worden, dan aan één van de begeleiders vragen.
  • We lopen altijd als groep bij elkaar, links tegen de richting in. 
  • We lopen twee aan twee op de openbare weg. 
  • We blijven achter de voorste leiding en voor de achterste leiding.

De speciale route Kleintje Luttelgeest van 2,5 km lang is op de vrijdagavond. 

Vrijdag 19 mei om 18.45 uur starten bij Tonego, Sportstraat 30 in Luttelgeest.

Hiervoor geef je je op bij Tonego op de avond zelf om 18.30uur. De kosten zijn €2.-. Hiervoor krijg je wat te drinken en iets lekkers en een echte avondvierdaagse-medaille! Ben je jonger dan 16 jaar, dan regel je zelf een begeleider. De aankomst is dan tegelijk met de kinderen die de 5km en 10km hebben gelopen.Dus loop lekker mee op 19 mei!

Wij hopen op heel mooi weer en wij wensen jullie alvast veel wandelplezier. Mocht er nog vragen zijn, kunnen jullie contact met ons opnemen.

Annique, Ingrid en Esther
Het Gymbestuur

Vragen? gym@tonego.nl