Tennis

Bij de tennisafdeling van SV TONEGO kun je het hele jaar door gebruik maken van twee kunstgrasbanen die bij het sportpark liggen. Ook zijn beide banen voorzien van verlichting zodat ‘s avonds ook naar harte lust getennist kan worden. Bij de tennisbaan staat sinds kort een nieuw gebouw met mooie moderne kantine en sanitaire voorzieningen.

Tennisseizoen
Het echte tennisseizoen wordt geopend in april, maar het hele jaar door kan er getennist worden en worden er diverse gezelligheidstoernooien en clubkampioenschappen georganiseerd voor alle tennisleden. De dinsdagavond is omgedoopt tot de toss-avond. Ook zijn er diverse competities waar deel aan kan worden genomen. Zo spelen er verschillende teams van SV TONEGO in onder andere de damescompetitie, de KNLTB-regiocompetitie en de Poldermixcompetitie.
in het voorjaar en najaar worden er tennislessen gegeven voor verschillende niveau's en leeftijden.

Afhangen
Vanaf mei 2016 hanteren we een nieuw afhangsysteem. Dit gebeurd via de formulieren in het halletje van de tenniskantine, waar je je naam invult bij de juiste dag en tijd. Hiermee reserveer je een baan voor max. 1 uur. Een baan afhangen kan max. 24u van te voren.

Sleutels
Een sleutel voor de baan en toegang tot lichtbediening en toiletten in de kantine kun je verkrijgen voor € 5,- (borg). Sleutels zijn verkrijgbaar bij: Jopie Voorn - 0527-202644
Neem even contact op per telefoon voor het afhalen van je tennissleutel.

Meer informatie is op te vragen bij de bestuursleden. Kom eens gezellig langs op een dinsdagavond en maak kennis met een van de leukste sporten!