Sponsors

Nieuws

Daan Klinkenberg thuis in Scandinavi�: ?Vlak voor ons huis schoten bendeleden elkaar neer?

Vandaag om 10:00  Een week per jaar naar de Spaanse zon was voor Daan Klinkenberg (26) vroeger genoeg. Reizen en avontuur was niet aan hem besteed. Drie jaar geleden veranderde dat. Hij vertrok bij FC Volendam en zocht het voetbalgeluk in Finland. Inmiddels mag de linkspoot zich ‘Mister Scandinavië’ noemen. Hij woonde tussen de bergen, kwam in een gangoorlog terecht en kocht een levensvoorraad sjaals.   meer »


Belgische voetbalbond annuleert fandorp in Vilvoorde

Vandaag om 9:37  De Belgische voetbalbond heeft afgelopen week besloten om het officiële fandorp in het Asiat Park Vilvoorde, The Desert genaamd, te annuleren. Reden voor de annulering is de tegenvallende verkoop van tickets, meldt Manu Leroy, directeur Marketing en Communicatie van de KBVB. meer »


Laat het Nederlands elftal zien dat je ze support

Vandaag om 9:28  Ben jij al klaar voor het WK? Haal dan snel jouw oranje versiering in huis. Zo kun jij alvast je huis versieren om het Nederlandse elftal te laten zien dat je ze support. Er zijn verschillende manieren waarop je de wedstrijd kunt bekijken. Organiseer samen met de buurt een buurtbarbecue en regel een groot scherm. Zo kun je de hele straat versieren en iedereen moet natuurlijk oranje gekleed komen. Is het niet zo lekker weer? Dan geef je een wk feestje thuis. Ook hier heb je voldoende decoraties die je kunt inslaan om je huis helemaal in thema te versieren. Haal de koude dranken en hapjes maar vast in huis. meer »


Etienne Vaessen, grappenmaker bij RKC Waalwijk: "Je ziet het bijvoorbeeld aan de grijns op m?n gezicht"

Vandaag om 8:00  In elk voetbalteam zit wel iemand die zijn voetbalbroek soms inruilt voor een lolbroek. De grappenmaker van de kleedkamer is de nachtmerrie van de andere spelers. Zijn streken zijn soms ordinair, soms melig, maar achteraf buldert iedereen van het lachen. Vandaag spreken we RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen die zelf nooit goed oplet.   meer »


Samenvatting Nederland - Qatar (2-0)

Gisteren om 23:09  Het Nederlands Elftal heeft zich geplaatst voor de achtste finale van het WK. De ploeg van Louis van Gaal speelt tot dusver geen geweldig toernooi, maar weet op de beslissende momenten wel te winnen. Als koploper van groep A is de eerste opponent in de knock-outfase de  Verenigde Staten.  meer »


Dit zijn de meest succesvolle Nederlanders bij het jarige Barcelona

Gisteren om 16:00  Het is een feestdag voor de supporters van FC Barcelona, hun club is vandaag namelijk jarig en viert alweer haar 123e verjaardag. Om dat te vieren kijken we terug naar de beste Nederlanders die ooit bij de topclub uit de Primera Division hebben gespeeld. meer »


Leonel Miguel streeft droom na in Spanje: ?Tussen de trainingen door houden sommige teamgenoten een si�sta?

Gisteren om 15:00  Zeg Spanje en menigeen denkt aan lekker eten, heerlijk weer en historische gebouwen. Leonel Miguel denkt bij het land echter aan heel iets anders. Zijn balkunsten brachten hem naar de Spaanse club Sporting Gijón. In de kuststad hoopt hij zijn definitieve doorbraak naar het profvoetbal te zetten.   meer »


Win het boek van Ajax-aanvoerder Tadic, Ultieme prof van auteur Sander Zeldenrijk

Gisteren om 14:30  Dusan Tadic verruilde het Engelse Southampton in de zomer van 2018 voor een nieuw avontuur bij Ajax. En een avontuur werd het! De aanvaller kwam als ervaren speler in een jonge, uiterst getalenteerde groep voetballers terecht. Het sein voor een mooie succesreeks. Dat is nu allemaal te lezen in een dikke biografie. Auteur Sander Zeldenrijk schreef Tadic, ultieme prof. meer »


Voorbeschouwing WK 2022: Nederland - Qatar

Gisteren om 13:00  Het gaat dit WK nog niet erg makkelijk bij het Nederlands elftal, maar na een overwinning en een gelijkspel tegen de beste tegenstanders in de groep staat de ploeg evengoed eerste en kan de ploeg met een overwinning op Qatar de verwachte groepswinst veilig stellen. Om daar zeker van te zijn moet Nederland wel winnen en het beter doen dan Ecuador in de wedstrijd tegen Senegal, die op hetzelfde moment gespeeld wordt. meer »


Hoe is het nu met de spelers die in de zomer vertrokken uit de Eredivisie? (4)

28 november 2022 14:56  In de zomerse transferperiode kozen tientallen spelers weer voor een vertrek uit Nederland. De een was het niveau van de Eredivisie ontgroeid en vertrok naar een topcompetitie, terwijl de ander zijn geluk in een wat kleinere competitie ging beproeven. Maar hoe verging het deze Eredivisie-verlaters bij hun nieuwe clubs? Scoren ze aan de lopende band of zitten ze geregeld op de bank? Het vierde deel van een vijfdelige serie. meer »


Meer nieuws

25 november 2022 14:30 Samenvatting Wales - Iran 0-2

23 november 2022 13:58 Samenvatting Marokko - Kroati�

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!